Gyakran Ismételt Kérdések

1Mi az a MineCinema?

MineCinema egy olyan különleges rendezvény ahol nem csak kedvenc videósaiddal találkozhatsz de egy olyan egyedi MineCraft filmet is láthatsz amiben a legnépszerűbb YouTuberek a főszereplők, sőt még a forgatókönyv is két legnépszerű videós tollából került ki akik nem mások mint zsDav és ungdani. Olvasd tovább a GYIK többi részét és ismerkedj meg tüzetesebben ezzel a remek eseménnyel.

1Hol és meddig tudok a rendezvényre jegyet vásárolni?

A rendezvényre itt az oldalon a jegyvásárlás fülre kattintva is beszerezheted. Amennyiben nem tudod online verzióban megvásárolni a jegyedet a jegyet több, mint 400 fizikai értékesítőhelyen is meg lehet vásárolni, az arra kijelölt Jegy.hu partnereknél.

További információk: https://www.jegy.hu/jegyirodak

1Tudok-e a helyszínen jegyet vásárolni?

Helyszínen nem lehetséges jegyet vásárolni, kizárólag a rendezvény előtt online és a fizikai értékesítő helyeken!

1Mit tehetek, ha nem tudok online jegyet vásárolni?

A jegyet több, mint 400 fizikai értékesítőhelyen is meg lehet vásárolni, az arra kijelölt Jegy.hu partnereknél.

További információk: https://www.jegy.hu/jegyirodak

1Mi a teendő ha rosszul töltöttem ki az adataim a jegyvásárlásakor?

Ebben az esetben kérlek írj a szervezőknek az info@minecinema.hu oldalára. Például, ha rossz e-mail címet adtál meg és emiatt nem kaptad meg a jegyedet, írj egy e-mailt. Az e-mailben írd le nekünk a rossz e-mail címet és a jót amire szeretnéd ha elküldenék, illetve jelenjen meg az is, hogy hova és mikorra vettél jegyet. Ezután a szervezők felveszik a jegy.hu-val a kapcsolatot akik eljuttatják a jó e-mai címre a jegyeket.

1Amennyiben már megvásároltam a jegyemet de sajnos mégsem jó az időpont és cserélni szeretnék, kivel kell felvennem a kapcsolatot?

Ebben az esetben kérünk írj egy üzenetet a szervezőknek az info@minecinema.hu e-mail címre erről a problémáról. Az e-mail tartalmazza hogy melyik vetítésre és pontosan hova, illetve hogy milyen néven vásároltad a jegyet. Ezután a szervezők felveszik a jegy.hu-val a kapcsolatot akik elküldik neked az új jegyet amennyiben lehetséges a csere.

1Ha jegyvásárlással kapcsolatos problémám van, kivel kell kapcsolatba lépnem?

Jegyvásárlási problémákkal kapcsolatban a jegy.hu ügyfélszolgálatával vedd fel a kapcsolatot! Elérhetőségük: interticket@interticket.hu / +36 1 266 0000 / 06-30-29-29-253

1Mi a különbség a Normál és VIP jegyek között?
NORMÁL

A normál jegyet vásárló vendégek először megtekinthetik a MineCinema legújabb filmét,majd részt vehetnek egy dedikáláson ahol találkozhatnak és közös képet készíthetnek kedvenc videósaikkal. A MineCinema Vol.7-en minden kedves jegyvásárlót egy ajándék plakáttal lepünk meg.

VIP

Azon felül hogy megtekinthetik a MineCinema legújabb filmjét, majd részt vehetnek egy közös dedikáláson kedvenc videósaikkal, egyedi MineCinema ajándékcsomaggal is gazdagodnak, illetve interaktív játékkal és kérdez felelekkel is készülünk nekik közel 45 percben természetesen a videósokkal karöltve. Ráadásul most meglepjük őket egy ráadás exkluzív kisfilmmel amit csak a MineCinemán tudnak megtekinteni, máshol nem lesz elérhető.

1Mennyibe kerülnek a jegyek a rendezvényre?

VIP jegy 4990 Ft, a normál jegy pedig 2490 Ft-ba kerül.

1Egy jeggyel mind a két nap részt vehetek a rendezvényen?

A rendezvényen külön napon vehetnek részt a VIP jeggyel rendelkező vendégek és a VIP belépővel rendelkezők. Azon belül is több turnus indul. Minden esetben a jegyen látható dátumot és időpontot kell figyelembe venni, mivel csak arra a napra érvényes a belépő.

1Korhatáros-e a rendezvény?

A rendezvény nem korhatáros.

1Hogyan jutok el a rendezvényre?

A helyszín a Lurdy Mozi, melynek címe: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Autóval: A mozi rendelkezik ingyenes parkolóval a könyves Kálmán körúti oldal túloldalán. Tömegközlekedéssel: Az 1-es villamossal valamint az 51 és 51A villamossal lehet megközelíteni. Mindkét villamossal a Mester utca / Könyves Kálmán körút megállónál kell leszállni.

1Van-e regisztráció a helyszínen?

A belépés előtt regisztrálni kell, így tudjuk ellenőrizni, hogy beléptél a rendezvény területére. Regisztráció során kapod meg a karszalagod is így regisztráció nélkül a terembe se tudsz belépni.

1Bekísérhetem-e a gyerekemet/gyerekeimet a moziterembe?

Ha nem váltott jegyet nem tud részt venni semmilyen programon, illetve nem tud bemenni a rendezvényre sem. Ilyenkor kérje a szervezők segítségét, Ők bekísérik a gyermeket és segítenek neki leülni.

1Bevihetek ételt vagy italt a terembe?

A Lurdy mozi büféjében vásárolt termékek közül bármit, ezen kívül szendvicset, csokit vagy személyenként fél literes PET palackos üdítőt is bátran behozhatsz a terembe.

Alkoholt, cigarettát és illegális szereket szigorúan tilos behozni a rendezvény területére!

1Milyen hosszú a film?

A film általában egy órás, a többi program a rendezvényen jegy típusától függő, hiszen a VIP jeggyel rendelkező vendégeinknek egyéb programokat is biztosítunk.

1Felvételt készíthetek a rendezvényről?

Felvételt nyugodtan készíthetsz a rendezvényről magánfelhasználásra, interneten való publikálásra. Amennyiben sértő, kompromittáló vagy bármilyen módon negatív fényben tünteti fel a videósokat, annak törlését kezdeményezni fogjuk.

A mozifilm képének és hangjának bárminemű rögzítése szigorúan tilos.

1Mit lehet helyszínen vásárolni?

Minden alkalommal velünk tart az MC shop ahol szuper MineCraftos termékeket, illetve kedvenc videósaid termékeit is be tudod szerezni. Ezen felül a Lurdy Mozi büféjében most külön MineCinema menüvel is készülünk nektek, lessétek meg ha ott vagytok.

1Az elhagyott értékeimet hol keressem?

A rendezvény regisztrációs asztalánál, valamint a Lurdy mozi információs pultjainál is lehet érdeklődni az elhagyott tárgyak kapcsán. Ezen kívül a mozi összes munkatársa és a szervezők is készségesen segítenek bármilyen ügyben.

A rendezvény után érdeklődni az info@minecinema.hu címen lehet.

1Mikor lesz a következő MineCinema film YouTubeon?

A soron következő film mindig a következő MineCinema alatt jelenik meg. Ezt a MineCinema hivatalos YouTube csatornájára töltjük fel amit itt találsz.

1Megtudom valahol nézni az eddigi filmeket?

Igen, az első MineCinema filmeket akár már most is megnézheted hiszen teljes egészébe megtekinthető a MineCinema hivatalos YouTube csatornáján amit itt találsz.

1Mikor lesz legközelebb MineCinema vidéken és hol?

Jelenleg már csak 2018-ra tervezünk vidéki MineCinemát. Kérlek figyeld továbbra is a MineCinema Facebook oldalát hiszen leghamarabb ott osztunk meg a következő vidéki MineCinemáról információt.

1Ha a rendezvénnyel kapcsolatosan további kérdésem van, hogyan tudok a szervezőkkel kapcsolatba lépni?

A programmal, rendezvénnyel kapcsolatos kérdések kapcsán a szervezőkhöz tudsz fordulni: info@minecinema.hu / 06-20-210-9929