Gyakran Ismételt Kérdések

1Mi az a MineCinema?

A MineCinema egy olyan családi rendezvény, ahol hazánk népszerű YouTube videósaival találkozhatsz egy egyedülálló program részeként. A Minecraft világában játszódó filmeket népszerű hazai tartalomgyártók írják, rendezik és szinkronizálják 2015 óta. Rendezvényeinken a program elengedhetetlen része a kérdezz felelek, a kvíz és még sok-sok szórakoztató elem, melyet garantáltan élvezni fog a család apraja-nagyja. Rendezvényünk célcsoportja elsősorban olyan általános iskolások, akik rendszeresen tekintenek meg videós tartalmakat a YouTube felületén.

1Hol és meddig tudok a rendezvényre jegyet vásárolni?

A jegyvásárlás első sorban online zajlik a jegy.hu felületén, így IDE kattintva is beszerezheted jegyedet, vagy akár a jegy.hu jegyirodáiban, több mint 400 fizikai értékesítőhelyen országszerte, melyeknek listáját itt találod: https://www.jegy.hu/jegyirodak

1Kik szerepelnek a filmben?

A tizedik film főszereplői OwnMcKendry, Sajt32, zsombeyHD, Baluka és Palotás Adél és persze CineManus. A szereplők teljes listáját az „Akik a filmben szerepelnek” aloldalon találod.

1Hogyan védekezünk a koronavírus ellen?

Rendezvényeink létszáma a járványügyi intézkedéseknek eleget téve nem haladja meg az 500 főt. A rendezvények ideje alatt kiemelten kezeljük a higiéniai előírásokat, a helyszínen helyezünk el kézfertőtlenítőt és dolgozóink a rendezvény ideje alatt végig maszkot viselnek. Vendégeinket pedig arra kérjük, hogy vegyék igénybe a kihelyezett kézfertőtlenítőket, kerüljék a közvetlen érintkezést és tartsanak távolságot.

1Kikkel lehet találkozni a programon?

Az adott vetítésen résztvevő videósok névsorát mindig a jegyvásárlási oldalon tüntetjük fel.

1Milyen hosszú a film?

A vetítés időtartama nagyjából 50 perc – 1 óra.

1Korhatáros a rendezvény?

Nem, a rendezvény nem korhatáros, célcsoportunk a 6-14 éves korosztály, de minden érdeklődőt szívesen látunk!

1A szülő bekísérheti gyermekét a rendezvényre?

A programon csak megváltott jeggyel van lehetőség részt venni. Amennyiben a szülő nem vásárolt jegyet és segítséget szeretne kérni a gyermek helyének megtalálásában, forduljon bátran a helyszínen jelenlévő szervezőkhöz.

1Mikorra kell érkezni?

A program kezdete előtt legalább negyedórával érdemes megérkezni, mivel a megváltott jegyekkel a belépést megelőzően regisztrálni kell. A karszalagot és az ajándékokat a regisztráció során adjuk át. A regisztrációt a program kezdete előtt 1 órával megkezdjük.

1Hogyan jutok el a budapesti rendezvényre?

A rendezvény a Lurdy Mozi-ban kerül megrendezésre, melynek címe 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. Tömegközlekedéssel, az 1-es, az 51-es és az 51A jelzésű villamosokkal közelíthető meg, melyekről a Mester utca / Könyves Kálmán körút megállónál kell leszállni. Autóval érkező vendégeink igénybe tudják venni a Lurdy Ház parkolóját. A felszíni parkolóban az első két óra ingyenes, azt követően minden megkezdett óra 300 Ft, a mélygarázsban történő parkolás díja hétfőtől-vasárnapig 300 Ft megkezdett óránként. Az elveszett jegy pótdíja 10.000 Ft.

1Van a helyszínen ruhatár?

Nem, a rendezvény helyszínén a rendezvény ideje alatt nem üzemel ruhatár.

1Ételt és/vagy italt bevihetek a terembe?

Az adott helyszín szabályai szerint fogyasztható a teremben étel és ital, így a mozitermekbe bátran beviheted a megvásárolt menüt, azonban a színháztermekben tilos bármilyen étel és ital fogyasztása.

1Felvételt készíthetek a rendezvényről?

A film kép- és hanganyagának bárminemű rögzítése és/vagy publikálása tilos. A rendezvény további részében bátran készíthetsz fotó- és videófelvételeket, azonban ha sértő, kompromittáló vagy a rendezvényt és/vagy vendégeket negatív fényben feltüntető tartalmat osztasz meg, annak törlését kezdeményezni fogjuk.

1Hova adjam le a talált tárgyakat?

A rendezvény során talált tárgyakat semmiképp se vidd magaddal, add le a rendezvény szervezőinek a recepciónál.

1Az elhagyott értékeimet hol keressem?

A rendezvény ideje alatt a talált tárgyakat a recepicón keresd, a rendezvény végeztével azonban minden talált tárgyat átadunk a helyszín személyzetének.

1Ha a rendezvénnyel kapcsolatban további kérdésem van, hogyan tudok a szervezőkkel kapcsolatba lépni?

Az info@minecinema.hu címen vagy a +36 20 619 9413 telefonszámon (Hétfőtől-péntekig 9-17 óráig.)

1Mit tartalmaz a Normál jegy?

A normál jeggyel rendelkezők a film megtekintésén túl részt vehetnek egy közös fotózkodással egybekötött dedikáláson, illetve ajándék plakátot kapnak

1Mit tartalmaz a VIP jegy?

A VIP jeggyel rendelkezők a film megtekintésén túl részt vehetnek interaktív játékokon a videósokkal, egy kérdezz feleleken, illetve egy közös fotózkodással egybekötött dedikáláson. Mindezen felül egyedi MineCinema ajándékcsomagot kapnak!

1Mi a különbség a Normál és a VIP jegy között?

A VIP jegy tartalmaz plusz egy óra interaktív programot, valamint a VIP jegyet vásárlók egyedi MineCinema ajándékcsomagot kapnak.

1Mennyibe kerül a jegy a rendezvényre?

A budapesti vetítéseken a normál jegy 2990 forintba kerül, a VIP jegy pedig 5990 forint. A vidéki városokban a normál jegy 2590 Ft, a VIP jegy 4990Ft.

1Csak interneten tudok jegyet vásárolni?

Nem, a jegy.hu jegyirodáiban személyesen is lehetőség van a jegyek megvásárlására országszerte. A jegyirodák listáját itt találod: https://www.jegy.hu/jegyirodak

1Tudok a helyszínen jegyet vásárolni?

A jegyértékesítés első sorban előzetesen zajlik, így ha nem szeretnél lemaradni, mindenképpen vásárold meg időben a jegyed. Amennyiben egy előadásunkra maradnak jegyek, a helyszínen is végzünk jegyétékesítést a vetítések előtt, erről social felületeinken (facebook, instagram) minden esetben tájékoztatjuk követőinket.

1Át- vagy vissza lehet váltani a már megvásárolt jegyeket?

Amennyiben már megvásároltad jegyedet, de mégsem tudsz részt venni a vetítésen, mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel az info@minecinema.hu címen, leveledben írd meg, hogy mi a problémád, hogy mely előadásra vásároltál jegyet és küldd el a jegyek vonalkódját.

1Mi a teendőm, ha rosszul töltöttem ki az adataimat jegyvásárláskor?

Ez esetben arra kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot a jegy.hu-val a interticket@interticket.hu címen, üzenetedben írd meg, hogy mi a problémád és, hogy pontosan melyik előadásra vásároltál jegyet. Ha a jegyvásárlással kapcsolatban problémám van, kivel tudom felvenni a kapcsolatot?

1Hol lehet MineCinema ajándéktárgyakat vásárolni?

A CREATOROK.HUwebáruházban állandó jelleggel elérhetőek termékeink, valamint a vetítéseken is van lehetőség az ajándéktárgyak megvásárlására.

1Mikor és hol lesz legközelebb rendezvény?

A legújabb vetítésekről minden alkalommal social felületeinken (facebook és instgaram) tájékoztatjuk követőinket.

1A korábbi filmeket meg tudom nézni?

Igen, minden eddig megjelent MineCinema filmet publikáltunk a megjelenést követő két évben, ezeknek listáját a „Korábbi filmek” aloldalon megtalálod.

1Mikor kerül fel a legutolsó film (Simlis Banda) youtubera?

Minden filmet a megjelenést követő két évben publikálunk, így a Simlis Banda várhatóan 2022 őszén kerül fel youtubera.

1Mikor kerül fel az aktuális film (Szupermenők) youtubera?

Minden filmet a megjelenést követő két évben publikálunk, így a Szupermenők várhatóan 2023 végén kerül fel youtubera.