Idén nyáron ismét több alkalommal is megrendezésre kerül 6-14 éveseknek szóló napközis táborunk, melynek helyszíne a Budapest Garden

▼ Részletekért görgess lejjebb! ▼

VIDEÓSOK

Jegyinformációk

A jegy ára 5 napra 59 990 Ft, mely tartalmazza a Garden játékpályáinak használatát, egy csúszásgátlós zoknit, a meghirdetett programokon való részvételt és napi háromszori étkezést!

Kiket várunk?

A táborba elsősorban olyan 6-14 éves gyermekek jelentkezését várjuk, akik rendszeresen tekintenek meg videókat a youtube felületén, kedvelik a Minecraft játékot mindemellett pedig szívesen vesznek részt interaktív foglalkozásokon a szabadban.

Kalandos helyszín Óbudán

Cím: Garden, 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.

A MineCinema Tábornak az Óbudán található, 13.000m2-en elterülő  Budapest Garden ad otthont, ahol beltéren és kültéren egyaránt izgalmas szórakozási lehetőségek várják a táborozókat. A résztvevőknek minden nap más játék exkluzív kipróbálására lesz lehetősége.

Milyen programok várnak rád?

A tábori programok minden nap 9 órakor kezdődnek és délután 16 óráig tartanak, ezen felül 7:30-9:00 között illetve 16:00-17:00 között ügyeletet biztosítunk, mely során filmvetítéssel és társasjáték partival készülünk. A tábor alaptematikája a MineCinema, így igyekszünk MienCinema filmekkel kapcsolatos játékokkal és programokkal készülni a táborozóknak.

KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

A táborozók minden nap más-más videósokkal találkozhatnak!*

*Az öt turnuson különböző videósok vesznek részt, pontos névsor a jegyvásárlás oldalán hamarosan…

INTERAKTÍV PROGRAMOK

Készülünk kvízekkel, csapatépítő játékokkal és a számháború pedig egy gyermek életéből sem maradhat ki! 

SPORTFOGLALKOZÁSOK

A tábor része a sport is, így a gyerekek – természetesen felügyelet mellett –  kipróbálhatják a Garden bizonyos pályáit is, mint a buborék foci vagy a trambulin, de lehetőségük lesz focizni vagy épp strand röplabdázni is. 

XBOX VERSENY

Lehetőség lesz Xbox konzolon játszani a játékkal. Számunkra kiemelten fontos, hogy elegendő időt töltsenek sporttal is a gyerekek, így a táborban töltött időből maximum 4 órát fognak xboxozással tölteni a résztvevők. 

MINECINEMA VETÍTÉS

A táborozók megtekinthetik az online még nem elérhető kilencedik és tizedik MineCinema filmet is. 

IDŐPONT HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK
7:30 – 9:00 Ügyelet Ügyelet Ügyelet Ügyelet Ügyelet
9:00 – 12:00 Körbevezetés és ismerkedős játékok Xbox, Foci, Röpi, Csócsó, Pinpong és Tollas Uszoda, DIY foglalkozás Kvíz játék, xbox, trambulin Hét kedvence, Sorverseny, MineCinema szabadulószoba
12:00 – 13:00 Ebéd Ebéd Ebéd Ebéd Ebéd
13:00 – 16:00 Videós találkozó, Kincskeresés, Trambulin Videós találkozó,  Számháború, Buborékfoci, Videós találkozó, Társas party Videós találkozó, MineCinema 9 filmnézés, Offline MineCinema építés Videós találkozó, MineCinema 10 filmnézés, Görkori
16:00 – 17:00 Ügyelet Ügyelet Ügyelet Ügyelet Ügyelet

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A program eső esetén vagy torlódás esetén változhat. 

Egy csoportban régi és új barátokkal

A táborozók korosztályok szerinti bontásban, maximum 20 fős csoportokba  lesznek osztva. Minden csoporttal tart két pedagógus, akik a programok vezetése mellett ügyelnek a gyerekekre.

Nem maradsz éhes!

Napi három étkezésttízórait (kekszek, műzliszelet), meleg ebédet (főétel) és uzsonnát (péksütemény)biztosítunk. Ezen felül a Garden területén több remek büfé is üzemel, ahol lehetőség lesz ételek-italok vásárlására.

Előre jelzett ételérzékenység esetén a gyermek igényeit figyelembe véve állítjuk össze részére a napi menüt. 

KÉRDÉSEM VAN!

Arra kérünk, először olvasd el a GYIK menüpontunkat! 
Ha továbbra sem kaptál választ a kérdésedre, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@minecinema.hu címen vagy a +36 20 6199 413 telefonszámon.

www.minecinema.hu/tabor-gyik

A csoportok csak megfelelő létszám esetén indulnak el, a programváltozás jogát fenntartjuk! A tábor kedvezőtlen időjárás esetén is megrendezésre kerül.

FIGYELEM!

Csak abban az esetben térítjük vissza a jegy teljes árát, ha két héttel a tábor kezdése előtt történik a lemondás.

Betegség esetén, ha hétfőn vagy kedden jelzik a jegy vételárának 20%-át térítjük meg, abban az esetben, ha a gyermek a harmadik naptól nem tud részt venni, nincs visszatérítés. Más lemondási lehetőség nincs.